دفتر نوآوری و تجاری سازی

RSTincom Office
Innovation and Commertialization Office

*******

فضائی صمیمی، مطمئن، دانشگاهی و خلاقانه برای دانشجویان با استعداد، کارشناسان مبتکر و مدیران خللاق و عموم علاقه مندان خدمت به صنعت ریلی کشور و رفاه هموطنان عزیز

امروزه شکوفائی اقتصادی و انجام موفق امور مدیریتی و فنی شرکت ها و سازمانها به میزان بسیار زیاد به فعالیت های خدمات دانش بنیان و نوآوری های تکنولوژیکی و از آن مهمتر تجاری سازی ایده ها و ابتکارات اهل دانش و صنعت بستگی دارد. تجاری سازی در واقع تبدیل دانش به تکنولوژی و یا تبدیل علم به ثروت است و امروزضرورت دارد دانشگاه ها به این موضوع وارد شوند زیرا اگر دانشگاه در بحث اقتصاد و اشتغال پیشرفت کند کشور نیز پیشرفت می کند. خوشبختانه با درایت و تلاش مسئولین ذیربط در دانشگاه علم و صنعت ایران و همچنین در صنعت بسترهای لازم و فرهنگ عمومی خلاقیت و ایده پردازی فراهم گشته است.
شرکت علم و صنعت ریلی به بارور نمودن روحیه خلاقیت و نوآوری در دانشجویان و در کارشناسان جوان که لازمه فعالیت های دانش محور و فنآوری های نوین و توسعه و موفقیت مراکز رشد و کارآفرینی در دانشگاهها از یکطرف و موفقیت بیشتر پارکهای فنآوری و دفتر طرح و تحقیق در مراکز صنعتی توجه خاصی دارد. این چیزی است که دفتر نوآوری و تجاری سازی این شرکت اولین اولویت را دارد.

بخش از اهداف این دفتر به صورت زیر است:
• پرورش و انتقال دانش و نوآوری به منظور ارتقاء فعالیت های فنآورانه و دانش بنیان در دانشگاه علم و صنعت
• انعکاس ایده ها و طرح های فنآورانه و دانش بنیان به مراکز ریلی و غیر ریلی کشور
• همکاری تنگاتنگ با دانشکده های مختلف از یکطرف و مراکز صنعت ریلی کشورو سازمان های دولتی ذیربط از طرف دیگر جهت بکارگیری ایده های نو و فنآورانه
• تشویق دانشجویان ایده پرداز و ارائه خدمات اولیه به آنان
• ترتیب دادن بررسی های پژوهشی از طریق کمک گرفتن از اعضاء هیات علمی جهت مشارکت در ایده ها
• فضا و بستر سازی مناسب برای ارتباط و همکاری فنآورانه و دانش بنیان اعضاء هیات علمی و دانشجویان عزیزمان
• ایجاد ارتباط موثر و مستمر بین واحدهای توسعه، طرح و تحقیق مراکز صنعتی و اتاق های فکر در سازمان ها و مراکز مختلف و دانشگاه برای تحکیم زنجیره علم و فنآور

آیا شما صاحب ایده اید؟

intellectual property? If so please:

Submit an Online Disclosure

If you have any question in this regard, please call: