مبانی و روش‌های شناسایی مواد اصطکاکی سیستم ترمز قطارها

/مبانی و روش‌های شناسایی مواد اصطکاکی سیستم ترمز قطارها
مبانی و روش‌های شناسایی مواد اصطکاکی سیستم ترمز قطارها۱۳۹۷-۱۱-۶ ۱۸:۲۳:۳۴ +۰۰:۰۰

دانش و تکنولوژی بشر در رابطه با مواد و خواص مختلف آنها و نیز روشها و تجهیزات اندازگیری خواص مواد پیشرفت های قابل توجهی را در چند دهه اخیر بخود گرفته است و هر روز تکنیک ها و فنآوری های نوینی پا به عرصه صنعت میگذارد. از اینرو در صنایع مختلف برنامه ریزی میشود که متخصصین و کارشناسان دانش و توانمندی های خود را افزایش و ارتقاء دهند. اینگونه آموزش ها در صنعت ریلی که از نظر ایمنی بسیار مهم تر می باشد از اولویت بیشتری برخوردار است.

شرکت علم و صنعت ریلی با همکاری آزمایشگاه مرجع ترمز قطارها در نظر دارد در راستای ارائه خدمت به صنعت دوره صدرالذکر را ارائه نماید. این دوره در دو بخش تدوین و ارائه خواهد شد. در بخش اول فراگیران با مبانی اولیه مواد و ویژگی‌های آنها و در بخش دوم با معرفی روش‌های مختلف شناسایی مواد با چگونگی استفاده از این روش‌ها در راستای بهبود ارزیابی کیفیت قطعات اصطکاکی (لنت ها و کفشک ها) آشنا می‌شوند.

دوره‌های جدید

تهران، خیابان ولیعصر، پلاک 333